MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Şehit Feramil Ferhat Kaya Anaokulu

May

Anasınıfı A,B,C ve D Şubeleri öğretmenleri Şengül Oğuz, Havva Dargın Kısa,Meltem Merdamert,Meral Ayhan Göl  eşliğinde okul parkımızda  anneler günü programı yaptılar , hazırladıkları  anneler günü programını çesitli gösteri , supriz ve etkinliklerle gerçekleştirdiler.Çuval yarışı,  halat çekme , balon taşıma sandalye ve şapka kapmaca oyunları  ,annem beni gülüşümden tanır  etkinliği ,bilmece şarkısı eşliğinde dans gösterisi , anneye cevap verilmez şarkısı eşliğinde dans gösterilerini sergilediler.

May

Anasınıfı C Şubesi Minik Kalplerim Sınıfı  okul parkımızda  anneler günü programı yaptılar.Annelerimizle parkımızda kahvaltı düzenlediler. Öğretmenleri Havva DARGIN KISA ile birlikte anasınıfı öğrencileri hazırladıkları  anneler günü programını çesitli gösteri , süpriz ve etkinliklerle gerçekleştirdiler.

Nis

Bugün 2 Nisan otizm farkındalık günü olduğu için anasınıfı ile (Yan Yanayız Projemiz kapsamında) yaptığımız etkinliklerimizden.